Vragen? Bel 0517-856420
 

Gratis waardebepaling van jouw woning!

Wil jij graag de waarde van jouw woning weten of overweeg je om je woning te verkopen?
Plan dan nu een GRATIS waardebepaling in!
Wij geven je, geheel vrijblijvend, de waarde van je woning.

 

Verkoop jouw zonder kosten vooraf!

Waarom kiezen voor Makelaardij Harlingen?

Andere blik
Makelaardij Harlingen heeft een andere kijk op de woningmarkt en gaat mee met de tijd. Ondanks dat de woning altijd op Funda komt te staan zetten wij ook onze social media kanalen succesvol in. Met een gemiddeld bereik van 20.000-40.000 per woning op Facebook bereiken wij gemiddeld meer dan de andere makelaars.

Altijd bereikbaar
Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Ook kan je contact met ons opnemen via Whatsapp. Geen 9-5 mentaliteit dus!

Eerlijke prijs tegen de beste service
Opstartkosten worden net zoals ons tarief bij de notaris verrekend. Wil een potentiële koper een woning bezichtigen op zaterdag of zondag? Als dat voor jou geen probleem is, is dat voor ons ook geen probleem en staan wij er in het weekend ook gewoon! Wij verkopen geen nee.

Online marketing
Naast Funda zetten wij onze social media kanalen succesvol in bij de verkoop van jouw woning. Hiermee komt jouw woning nog meer onder de aandacht bij potentiële kopers dan de woning alleen op Funda. Gemiddeld bereiken wij zo'n 20.000-40.000 personen op Facebook!