Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420
Woning foto
Verkocht

Dalpad 2 in Harlingen

Specificaties

Aantal kamers : 3 (2 slaapkamers)
Woonoppervlakte : 51m2 + 38m2 overig inpandige ruimte m²
Perceeloppervlakte : 74 m²
Bouwjaar : 1905
Energielabel : C
Prijs € 214.500 K.K.

Woningomschrijving

WAUW! Instapklare karakteristieke hoekwoning naast de vuurtoren in de binnenstad van Harlingen. De woning beschikt over 2 slaapkamers, pelletkachel, inpandig hok, een nieuwe keuken (2020) en heeft energielabel C. De woning is gesitueerd op loopafstand van de supermarkt, het centrum van Harlingen en het treinstation.

Omdat de hoogte op de bovenverdieping net geen 2 meter is, wordt deze 38m2 niet als woonoppervlakte gerekend. De totale gebruikersoppervlakte is 89m2.

Bezichtigingsdagen:
Indien u deze woning wilt bezichtigen kan dat op de hiervoor geplande bezichtigingsdagen. Deze zijn op woensdag 28 december en donderdagochtend 29 december. Op donderdag 29 december bent u vrij om binnen te lopen tussen 15:30 en 17:00 tijdens het open huis. 
 
Indeling van de woning
Begane grond:

Je komt binnen in de hal waar je de meterkast aantreft. Via de deur rechtdoor kom je in de gezellige woonkamer waar de balken op het plafond zichtbaar zijn. De woonkamer kan verwarmd worden door middel van een pelletkachel of radiator. De houten vloer op de benedenverdieping is van tropisch hardhout. Aan de andere kant van de hal kom je bij het inpandige hokje, het toilet en de badkamer. De badkamer is afgewerkt met marmeren tegels. De badkamer beschikt over een ligbad en een inloopdouche. De keuken is voorzien van een inbouwkoelkast, gaskookplaat, vaatwasser en een oven. Via de openslaande deuren in de keuken kom je op de binnenplaats.
 
Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping tref je 2 slaapkamers en een washok. Bij de voorste slaapkamer kijk je naar de Waddenzee. De bovenverdieping is zeer netjes afgewerkt met o.a. inbouwspotjes.
 
De woning is geschikt voor verdere verduurzaming. Het platte dak heeft de hele dag zon en is ideaal voor zonnepanelen.
 
Informatie:
Woonoppervlakte: 51m2
Overig inpandige ruimte: 38m2 (bovenverdieping net geen 2 meter hoog)
Perceeloppervlakte: 74m2
Energielabel C
CV-ketel Remeha (2021)
Gevelisolatie
Dakisolatie
Isolerende beglazing
2022 buiten schilderwerk gedaan
Beschermd stadsgezicht