Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420

Jouw woning verkopen?

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je plannen om je woning te verkopen? Of ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Makelaardij Harlingen helpt je hier graag mee verder!

Andere blik
Makelaardij Harlingen heeft een andere kijk op de woningmarkt en gaat mee met de tijd. Ondanks dat de woning altijd op Funda komt te staan zetten wij ook onze social media kanalen succesvol in. Met een gemiddeld bereik van 20.000-40.000 per woning op Facebook bereiken wij gemiddeld meer dan de andere makelaars.

Altijd bereikbaar
Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Ook kan je contact met ons opnemen via Whatsapp. Geen 9-5 mentaliteit dus!

Eerlijke prijs tegen de beste service
Opstartkosten worden net zoals ons tarief bij de notaris verrekend. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht tot de overdracht heeft plaatsgevonden. Wil een potentiële koper een woning bezichtigen op zaterdag of zondag? Als dat voor jou geen probleem is, is dat voor ons ook geen probleem en staan wij er in het weekend ook gewoon! Wij verkopen geen nee.

Online marketing
Naast Funda zetten wij onze social media kanalen succesvol in bij de verkoop van jouw woning. Hiermee komt jouw woning nog meer onder de aandacht bij potentiële kopers dan de woning alleen op Funda. Gemiddeld bereiken wij zo'n 20.000-40.000 personen op Facebook!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag komen wij bij jou langs om alles te bespreken onder het genot van een bakje koffie!

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klik dan hier

Contactformulier


 

Google Maps