Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420

Uw woning verkopen?

Wilt u uw woning tegen een reële prijs en binnen redelijke termijn verkopen?

Gratis waardebepaling aanvragen

Stap 1. Kennismaking
Wij komen bij u thuis om vrijblijvend kennis te maken onder het genot van een bakje koffie. We doen samen een rondje door de woning en leggen u uit hoe de verkoop in zijn werk gaat. Tijdens dit gesprek zullen wij aspecten zoals de ligging en staat van de woning bespreken. 

Stap 2. Verkoopvoorstel
Op basis van het gesprek en de bezichtiging, bepalen wij een vraagprijs voor uw woning. Wij zullen u uitleggen waarom wij op deze vraagprijs zijn gekomen. Wanneer wij tot een geschikte vraagprijs zijn gekomen, geven wij ons advies tot betrekking op de strategie van de verkoop van de woning. 

Stap 3. Verkoopgereed maken 
De Fotografe, Guusje Witteveen van GUUZ, komt eerst bij u thuis om kennis te maken. Samen maken jullie een rondje door de woning. Guusje zal tips geven en benoemd aandachtspunten voor een optimale woningpresentatie. Zij zal een vervolg afspraak met u maken om de foto's van de woning te maken. Guusje maakt geen misleidend gebruik van de groothoeklens en geen 'over the top' styling.

Stap 4. Bezichtigingen
Wij begeleiden alle bezichtigingen, u hoeft hier niet bij aanwezig te zijn. Tijdens de bezichtigingen krijgen wij een goed beeld van de potentiële kopers. Na de bezichtiging nemen wij altijd contact met u op om te laten weten hoe de bezichtiging is gegaan. 

Stap 5. Onderhandelingen
Wij doen de prijsonderhandelingen. Nadat wij met u en de kopers tot een akkoord zijn gekomen over de verkoopprijs, wordt de koopakte opgesteld en nemen wij deze met u door. Na ondertekening van de koopakte door u en de kopers, is de koop gesloten. Wel heeft de koper nog drie dagen wettelijk vastgelegde bedenktijd en kan de koopakte ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden. 

Stap 6. De notaris
De ondertekende koopakte gaat naar de notaris. Op de dag dat de overdracht plaatsvind, gaan wij samen met u en de kopers nog door de woning. Uiteraard gaan wij ook met u mee naar de notaris. 

Wilt u graag meer informatie over de verkoop van uw woning? Laat dan uw gegevens achter!

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klik dan hier

Contactformulier


 

Google Maps