Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420
Woning foto
Verkocht

Sylspaed 25 in Workum

Specificaties

Aantal kamers : 4 (3 slaapkamers)
Woonoppervlakte : 88 m²
Perceeloppervlakte : 105 m²
Bouwjaar : 1928
Energielabel : G
Prijs € 175.000 k.k.

Woningomschrijving

WEGENS DE VELE BELANGSTELLING IS EEN BEZICHTIGING HELAAS NIET MEER MOGELIJK. WILT U OP DE RESERVELIJST GEPLAATST WORDEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS KANTOOR OP. 

Wonen aan het open vaarwater in Workum met eigen aanlegplaats! Een leuke woning met zeer veel potentie en allerlei karakteristieke elementen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en de walbeschoeiing is circa 6 jaar geleden vernieuwd.

Bezichtigingsdagen:
Indien u deze woning wilt bezichtigen kan dat op de hiervoor geplande bezichtigingsdagen. Deze zijn op dinsdag 12 april en woensdag 13 april.

Indeling van de woning
Begane grond:

Je komt binnen in de hal waar de mooie stenen muur nog zichtbaar is. In de woonkamer zit een balkenplafond. Openkeuken met uitzicht naar het water. Op de begane grond tref je ook de badkamer.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers.

Informatie:

  • Eigen grond 105m2
  • Woonoppervlakte 88m2
  • Inpandige ruimte 11m2
  • Voorzijde begane grond kunststof
  • Walbeschoeiing circa 6 jaar geleden vernieuwd
  • Beschermd stadsgezicht
  • Eigen aanlegplaats

Aanvaarding ‘’as is’’
Eventuele gebreken komen voor rekening en risico van koper. Koper aanvaardt alle in verband daarmee voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het gebouw en het bijzonder wat betreft technische installaties, leidingen, lozingen, zaken en constructies van het verkochte. Om dit risico te beperken geeft verkoper koper voldoende gelegenheid zich van deze situaties te kunnen vergewissen dan wel zich te laten adviseren/bijstaan door een deskundige derde.