Vragen? Bel 0517-856420
Woning verkopen?   Bel 0517-856420

Woning verkopen in gemeente Waadhoeke

Loopt u met de gedachte om uw woning te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Verkoop u woning voor een vast tarief zonder kosten vooraf.

Gratis waardebepaling aanvragen

Waarom kiezen voor Makelaardij Harlingen?
Andere blik

Makelaardij Harlingen heeft een andere kijk op de woningmarkt en gaat mee met de tijd. Ondanks dat de woning altijd op Funda komt te staan zetten wij ook onze social media kanalen succesvol in. Met een gemiddeld bereik van 15.000-20.000 per woning op Facebook bereiken wij gemiddeld meer dan de andere makelaars.

Altijd bereikbaar
Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Ook kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp. Geen 9-5 mentaliteit dus!

Eerlijke prijs tegen de beste service
Wij hanteren een vasttarief die voor de verkoop wordt afgesproken. Opstartkosten worden net zoals ons tarief bij de notaris verrekend. Wil een potentiële koper een woning bezichtigen op zaterdag of zondag? Als dat voor u geen probleem is, is dat voor ons ook geen probleem en staan wij er in het weekend ook gewoon! Wij verkopen geen nee.

Online marketing
Naast Funda zetten wij onze social media kanalen succesvol in bij de verkoop van uw woning. Hiermee komt uw woning nog meer onder de aandacht bij potentiële kopers dan de woning alleen op Funda. Gemiddeld bereiken wij zo'n 15.000-20.000 personen op Facebook!

Pas betalen bij verkoop
U betaalt bij ons niks vooraf. Totdat de woning verkocht is, worden er geen kosten in rekening gebracht. Alle kosten worden bij de overdracht via de notaris betaalt. 

Bent u nieuwschierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan en wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis.